PENTHOUSE NA PUŁAWSKIEJ

foto Sylwester Reimer

Ten penthouse położony jest na dwunastym piętrze i oferuje piękny widok na Warszawę. Wnętrze i taras zostały zaprojektowane przez HOLA Design. Wygodny i przestronny salon, otwarta kuchnia i duże przesuwne drzwi na taras zostały zaprojektowane w taki sposób, aby połączyć wnętrze z jego otoczeniem. Mieszkanie sprawia wrażenie uporządkowanej, spokojnej przestrzeni dzięki konsekwencji i skromności zastosowanych materiałów. Na ścianach zastosowano okleinę dębową, a także lakierowane płyty MDF i beton. Całą przestrzeń uzupełniają ciemne satynowe zasłony opadające miękko na podłogę. Z okna w łazience rozciąga się piękny widok na Warszawę; relaksując się we własnej wolnostojącej wannie właściciele mogą oglądać ogromny taras i podziwiać roztaczający się z niego widok. Łazienka oddzielona jest od sypialni tylko szklaną ścianą i można do niej wejść także z salonu. A w razie potrzeby łazienkę można podzielić na dwie części. Część z widokiem jest jednak dostępna dla właścicieli przez cały czas. Wszystkie meble zostały zaprojektowane przez pracownię HOLA Design i wykonane na zamówienie.